tag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.comments2022-03-31T02:10:18.304-07:00TortákUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.post-72973414177644857842012-05-11T08:18:41.255-07:002012-05-11T08:18:41.255-07:00Meg szeretnem kerdezni hogy az etkezesi kemenyito ...Meg szeretnem kerdezni hogy az etkezesi kemenyito helyett tehetek-e csak siman lisztet?Csillahttps://www.blogger.com/profile/09035486123049466920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.post-88422171430851678662011-01-29T11:12:03.395-08:002011-01-29T11:12:03.395-08:00Bizonyára nagyon finom ez a torta,de ez sajnos nem...Bizonyára nagyon finom ez a torta,de ez sajnos nem a dobostorta receptje.Az eredeti dobos csokoládéval készül.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/10434505723606383579noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.post-17587953504145010762010-07-22T05:36:01.947-07:002010-07-22T05:36:01.947-07:00Szia!
Tetszik a tortád, szombaton szeretném megsü...Szia!<br /><br />Tetszik a tortád, szombaton szeretném megsütni Anya születésnapjára, imádja a sárgabarackot!<br />Szeretném kérdezni, hogy likőr helyett mit <br />használhatnék? A barackról hogy szedjem le a héját? A joghurt natúr legyen vagy gyümölcsös?<br /><br />Köszönöm előre is a segítségedet!Tündehttps://www.blogger.com/profile/14750636007716706712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.post-21648673046391945162010-02-19T01:17:02.992-08:002010-02-19T01:17:02.992-08:00Szia!
Én még csak most sütögetem első tortáimat, d...Szia!<br />Én még csak most sütögetem első tortáimat, de máris egy nagy problémával találtam szembe magam:( A torta teteje felpúposodik, sőt van amikor ki is hasad. ez mitől van, illetve hogyan lehetne megakadályozni?<br />Köszönöm a választ!<br />ÁgiIneshttps://www.blogger.com/profile/01754457966234652749noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5285637041330948904.post-28713483318997838912009-04-14T03:41:00.000-07:002009-04-14T03:41:00.000-07:00Szia!
Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találta...Szia!<br /><br />Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.<br /><br />Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk. Úgy gondoljuk, rengeteg hasznos információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - gasztro témában is.<br /><br />Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.<br />Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.<br /><br />Üdvözlettel:<br />Miner.hua.https://www.blogger.com/profile/13408156821883928878noreply@blogger.com